Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

4.4 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • water
    60 oz
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • penne pasta, dried
    12 oz
  • cooked turkey meat cubed or pulled
    8 oz
  • asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed
    8 oz
  • garlic cloves
    2
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • dried chili flakes (opcjonalnie)
    ¼ tsp
  • fresh parsley (leaves only)
    ½ oz
  • olive oil
    2 oz
  • cherry tomatoes halved
    6 oz
  • goat cheese crumbled
    2 oz
  • baby arugula
    2 oz
  • lemon zest to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 653 kcal / 2732 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 70 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...