Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

(Brak ocen)

Składniki

  • 16 oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    lub 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 9 oz water, divided
  • 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 1 oz shallot, halved
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 oz Marsala wine
    lub 1 oz red wine
  • grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
683.3 kJ / 163.3 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
3.1 g
Sód
521.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy