Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade widthzucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided9 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved1 oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt1 tsp
-
1 oz red wineMarsala wine1 oz
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Caramel Ice Cream
Keine Bewertungen
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Tuna Tartare
40 Min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min