Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
oz golden flaxseeds
lub 2 oz chia seeds - warm water, to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds, sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 8 sprigs parsley, leaves only
-
8
leaves lacinato kale
lub 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado, halved, peeled, pitted
- 1 green apple, quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash, cubed (½ in.)
lub 4 oz butternut squash, cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans, bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs, cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
lub 16 leaves Tuscan kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes, seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 900 mg
Alternatywne przepisy
Golden Beet Gazpacho
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Chopped Asian Salad
20min
Cauliflower Steaks
45min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min