
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)60 g
-
di basilico fresco lavate e asciugate10 foglie
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)1
-
di anacardi non salati50 g
-
di sale + q.b.5 g
-
olio extravergine di oliva80 g
-
di acqua1200 g
-
di pasta secca corta tipo farfalle350 g
-
di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti150 g
-
di bresaola a listarelle100 g
-
di olive nere denocciolate a rondelle50 g
-
di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti125 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
774.8 kcal /
3241 kJ
Białko
30.9 g
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
74.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
947 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primi fantasia
10 Przepisów
Włochy
Włochy