Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy nut snaps
3 godz. 45 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 min
Kewpie mayonnaise
10 min
Mixed seed and nut spread
5 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Zucchini cheddar slice
45 min
Nut and seed butter
10 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min