Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Carrot top pesto
15 min
Lavender honey ice cream
12 godz. 25 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Quick porridge
10 min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24 godz. 10 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min