Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Black tahini banana bread
1h 20min
Café-style banana bread
1h 45min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Deathly gravestone cake
2h 30min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Okonomiyaki
30min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min