Urządzenia i Akcesoria
Asian cucumber salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
Cucumber salad
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
continental cucumbers spiralised1 - 2
-
carrot spiralised1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
roasted unsalted peanuts60 g
Dressing
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
tamari gluten free (see Tips)1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
lime juice30 g
-
coconut sugar3 tsp
-
Japanese pickled ginger cut into julienne50 g
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.2 g
Kalorie
471.1 kJ /
112.2 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Rendang curry
30 min
Satay noodle salad
35 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Chipotle bean and corn salad
40 min
Layered Mexican dip
25 min