Wersje kompatybilne
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1942.4 mg
Alternatywne przepisy
Curry laksa
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Gwinganna mountain top bars
1sa 55 dk
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Not quite nasi goreng
45 min
Open fish burgers
1 godz.
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Thai green chicken curry
30 min