Wersje kompatybilne
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1942.4 mg
Alternatywne przepisy
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Asian nachos
40min
Korean Bo ssam
29h 20min
Potato Cup Frittata
1h
Pineapple Infused Gin and Tonic
26h 15min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min