Urządzenia i Akcesoria
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1466.5 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian cheese puffs
20 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Cauliflower mash
25 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min