Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g konjac noodles
- 15 g dried shiitake mushrooms
- 4 cm piece fresh ginger
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 2 tbsp soy sauce, reduced salt
- 2 tsp sesame oil
- 1 tbsp white (shiro) miso paste
- 1500 g water
- 400 g skinless chicken breast fillet, cut into 8 pieces
- 2 corn cobs, husks and silks removed
- 100 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 500 g bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
- 2000 g boiling water
- 2 tsp togarashi powder
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 702.5 mg
Alternatywne przepisy
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
15-minute noodles
15min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Chicken laksa
30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Chinese-style chicken
25 min
Mushroom and kale risotto
55min