![Rosemary and bacon stuffed onions Rosemary and bacon stuffed onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D80CEC55-7873-4298-8C19-376534C07CB9/Derivates/115BF234-AA31-45A8-9E62-DCDA293844AE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 591 mg
Alternatywne przepisy
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Oysters with lime granita
5min
Citrus seafood salad
1hod.
Pineapple and coconut mojito
20 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Cherry margarita
25 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Gin and lime pie
3klst 10 min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min