Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 591 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Pork fillet with mustard
35 min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20 min
Chicken velouté meal
40 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1sa 35 dk
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Traditional cocktail sauce
5min