Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Jackfruit filling
-
garlic clove1
-
eschalots cut into halves3
-
peanut oil2 tsp
-
canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)1
-
Chinese five spice½ tsp
-
hoi sin sauce50 g
-
tamari1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Sriracha sauce2 tsp
-
arrowroot starch1 tsp
Peanut sauce
-
garlic cloves2
-
roasted unsalted peanuts80 g
-
peanut oil2 tsp
-
water60 g
-
rice wine vinegar1 ½ tbsp
-
mirin1 ½ tbsp
-
hoi sin sauce50 g
-
Sriracha sauce1 tsp
Assembly
-
rice paper roll wrappers12 sheets
-
rice vermicelli noodles100 g
-
carrot cut into julienne slices1
-
Lebanese cucumber cut into julienne slices1
-
fresh basil leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into strips3 sprigs
-
butter lettuce cut into strips½
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1441.6 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
2928 kJ /
697 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
94.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Yasai miso ramen
35 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Kimchi
149 godz.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min