![Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4022543b05b1965143db0296b63255e6/Derivates/a6a5bfddc382c139b6965a4324b9806a4a198f06.jpg)
Wersje kompatybilne
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 53.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 1510.1 mg
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Prawn and chicken laksa
40p
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40p
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Sticky chicken
24h 35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Coconut poached chicken salad
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min