Urządzenia i Akcesoria
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh field mushrooms cups only; stalks reserved8
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
onion (approx. 160 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta (see Tips)400 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1958.1 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
795 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
"Moussaka" bowl
45 min
Risotto bolognese
45 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Caipiroska
5 min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Lamb fajitas
30 min
Banana and Pear Crumble
30 min