Urządzenia i Akcesoria
Amaranth Crispbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pieces
Składniki
-
amaranth grains200 g
-
polenta50 g
-
sparkling mineral water250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
sea salt flakes (opcjonalnie) for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
14.1 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
165.7 kJ /
39.6 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Almond and Coconut Corners
1 godz. 20 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Cashew Butter
50 min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min