Urządzenia i Akcesoria
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
broccoli florets140 g
-
vegan cream cheese225 g
-
cashew nuts140 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened180 g
-
lemon juice15 g
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1125.7 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min