Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Crispbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
-
buckwheat grains (see tip)120 g
-
oat bran (see tip)30 g
-
rolled oats (see tip)50 g
-
amaranth grains puffed (see tip)30 g
-
mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)100 g
-
sunflower oil30 g
-
water250 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
176.2 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
685.5 kJ /
163.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Za'atar pesto
5 min
Buckwheat and Cacao Granola
2 godz. 35 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Speedy Bassara
25 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 godz. 35 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min