Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Crispbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
-
buckwheat grains (see tip)120 g
-
oat bran (see tip)30 g
-
rolled oats (see tip)50 g
-
amaranth grains puffed (see tip)30 g
-
mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)100 g
-
sunflower oil30 g
-
water250 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
176.2 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
685.5 kJ /
163.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Nut Bread
1 godz. 20 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min