Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.8 mg
Białko
20 g
Kalorie
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Fish Stew
45 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Tuscan Bean Soup
50 Min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min