Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.8 mg
Białko
20 g
Kalorie
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Stracciatella Soup
30 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.