Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.8 mg
Białko
20 g
Kalorie
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Potato Pancakes
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Creamy Mushrooms
35 Min