Gluten-free Vegan Lasagne
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Vegan Lasagne

4.6 (8 ocen)

Składniki

Breadcrumbs

  • 80 g gluten-free bread, stale, torn in pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste

Bolognese Sauce

  • 1 garlic clove
  • 200 g onions, quartered
  • 300 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp sweet paprika
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 125 g soya mince
  • 100 g water
  • 90 g tomato purée
  • 60 g raisins (opcjonalnie)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 1 pinch ground cinnamon

Buckwheat Pasta

  • 350 g buckwheat flour
  • 180 g water
  • ¼ tsp fine sea salt

Vegan Béchamel Sauce

  • 750 g soya milk
  • 50 g cornflour
  • 10 g olive oil
  • 1 pinch ground nutmeg
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1588 kJ / 379.5 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
60.2 g
Tłuszcz
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
11.6 g
Sód
553 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy