Urządzenia i Akcesoria
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves5 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained and oil reserved (drained weight)200 g
-
cream cheese150 g
-
tinned butter beans, rinsed, drainedtinned cannellini beans rinsed, drained100 - 150 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
69.9 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
298.5 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Beetroot Houmous
15 min