Urządzenia i Akcesoria
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
bananas peeled, sliced (1 cm) then frozen180 g
-
ripe avocados quartered (approx. 2 large avocados)190 g
-
cacao powder40 g
-
date syrup40 g
-
cashew butter60 g
-
lime juice only½
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh raspberries for serving12
-
double cream (opcjonalnie) for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Turmeric and Coconut Bites
45 min
Cocoa Amaranth Balls
1 godz. 20 min
Buckwheat and Cacao Granola
2 godz. 35 min
Almond and Coconut Corners
1 godz. 20 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Nut Bread
1 godz. 20 min
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Chocolate Chia Pudding
10 min
Date and Pecan Protein Balls
10 min