Urządzenia i Akcesoria
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
bananas peeled, sliced (1 cm) then frozen180 g
-
ripe avocados quartered (approx. 2 large avocados)190 g
-
cacao powder40 g
-
date syrup40 g
-
cashew butter60 g
-
lime juice only½
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh raspberries for serving12
-
double cream (opcjonalnie) for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Carrot and Coconut Smoothie
10 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 godz. 25 min
Macadamia Protein Balls with Coconut Butter
40 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Almond and Coconut Corners
1 godz. 20 min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 godz. 5 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min