Urządzenia i Akcesoria
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
bananas peeled, sliced (1 cm) then frozen180 g
-
ripe avocados quartered (approx. 2 large avocados)190 g
-
cacao powder40 g
-
date syrup40 g
-
cashew butter60 g
-
lime juice only½
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh raspberries for serving12
-
double cream (opcjonalnie) for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Date and Pecan Protein Balls
10 min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 godz. 5 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Plant Candy Bar Bites
1 godz. 50 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 godz.
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Chocolate Chia Pudding
10 min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 min