Urządzenia i Akcesoria
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
bananas peeled, sliced (1 cm) then frozen180 g
-
ripe avocados quartered (approx. 2 large avocados)190 g
-
cacao powder40 g
-
date syrup40 g
-
cashew butter60 g
-
lime juice only½
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh raspberries for serving12
-
double cream (opcjonalnie) for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Chia Pudding
4 godz. 10 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Multi-seed Cocoa Bars
50 min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Raw Chocolate Snaps
1 godz. 5 min
Cocoa Amaranth Balls
1 godz. 20 min
Two Second Muesli
5 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 godz. 15 min
Chocolate Chia Pudding
10 min
Multigrain Banana Pancakes
30 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min