
Urządzenia i Akcesoria
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
314 kcal /
1313 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
12.4 g