Velouté d'épluchures d'asperges
TM6 TM5 TM31

Velouté d'épluchures d'asperges

3.0 (21 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 550 g d'eau
  • 2 c. à soupe de ricotta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
125 kJ / 30 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy