Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
g de rhubarbe, coupée en tronçons d'1-2 cm
lub 300 g de rhubarbe surgelée, en morceaux, décongelés - 600 g de poires bien mûres, coupées en morceaux
- 50 g de sirop d'agave
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 290.7 kJ / 69.2 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote pommes-pruneaux et flocons d'avoine
35min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compote pommes-poires-miel
15min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4hod.
Compote de rhubarbe
1h 5 min
Compote rhubarbe fraise
35min
Compote de kiwis, pommes et vanille
30min
Compote de prune à la cannelle
25 phút
Compote de pêches et framboises
1h