Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
g de rhubarbe, coupée en tronçons d'1-2 cm
lub 300 g de rhubarbe surgelée, en morceaux, décongelés - 600 g de poires bien mûres, coupées en morceaux
- 50 g de sirop d'agave
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 290.7 kJ / 69.2 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote de pêches et framboises
1j
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
35 Min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Compote de kiwis, pommes et vanille
30 min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compote pommes-poires-miel
15min