Confiture abricot-gingembre

Confiture abricot-gingembre

4.8 37 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 bocaux

Składniki

  • 480 g de sucre en poudre
  • 2 cm de gingembre frais coupé en tranches (2 mm)
  • 800 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 0 mg
Białko 3 g
Kalorie 3264.3 kJ / 771 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 183 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...