Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 480 g de sucre en poudre
- 2 cm de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 800 g d'abricots frais, bien mûrs, coupés en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3264.3 kJ / 771 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 183 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de melon au basilic
2 Std. 40 Min
Confiture fraise-gingembre
1h 10min
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture figue et vanille
40 min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture figue-romarin
50min