
Urządzenia i Akcesoria
Confiture abricot-gingembre
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 bocaux
Składniki
-
480 g de sucre en poudre
-
2 cm de gingembre frais coupé en tranches (2 mm)
-
800 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
0 mg
Białko
3 g
Kalorie
3264.3 kJ /
771 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja