
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais haché
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 120.2 kcal / 503 kJ
- Białko
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 19.8 mg