Asperges et sabayon à l'estragon
TM6 TM5

Asperges et sabayon à l'estragon

2.7 (26 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches, nettoyés
  • 70 g de vin blanc
  • 6 jaunes d'œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café bombée d'estragon frais, haché

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
503 kJ / 120.2 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
9.1 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
4.2 g
Sód
19.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy