Velouté d'asperges noisetté

Velouté d'asperges noisetté

4.3 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 35 g de noisettes
  • 150 g d'asperges blanches ou vertes, détaillées en tronçons (garder les épluchures)
  • 410 g d'eau
  • 385 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 240 g de boisson à la noisette
  • 8 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 20 g d'huile de noisette
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 475 mg
Białko 4 g
Kalorie 1111 kJ / 267.5 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 17.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...