Confiture pêche et verveine

Confiture pêche et verveine

4.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 bocaux

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 1000 g de pêches
  • 600 g de sucre en poudre
  • le jus d'un citron jaune
  • 20 feuilles de verveine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 4 g
Kalorie 4113 kJ / 983 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 230 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...