Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 1000 g de pêches
- 600 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de verveine
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4113 kJ / 983 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 230 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture poire-anis
1h 30 min
Confiture de framboises
1h 5min
Confiture figue et vanille
40 Min
Confiture de poires
6 Std.
Confiture figue-romarin
50min