Bouillon de légumes

Bouillon de légumes

4.4 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1500 g

Składniki

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 150 g de carottes en morceaux, et leurs épluchures
  • 200 g de vert de poireau en morceaux (3 poireaux)
  • 10 g de gingembre frais en lamelles
  • 100 g de fenouil en morceaux
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, cerfeuil, aneth, coriandre, thym, menthe)
  • 1 feuille de laurier
  • 1 clou de girofle
  • 1200 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 5 kcal / 23 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...