Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
400
g de légumes variés (restes), coupés en morceaux
lub d'épluchures de légumes variés, coupées en morceaux - 1 oignon, avec la peau, coupé en deux
- 50 g de champignons frais
- 2 gousses d'ail, non épluchées
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 4 grains de poivre de la Jamaïque
- 10 grains de poivre noir
- 2 branches de thym frais
- 2 branches de romarin frais
- 1500 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 391.7 kJ / 93.7 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1634.7 mg
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20min
Soupe de potimarron
35min
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10min
Pain aux courgettes à la pulpe d'amande
2h 30min
Courge poivrée farcie faible en glucides
Brak ocen
Pickles de légumes express
48h
Fond de légumes (végane)
30min
Houmous de haricots borlotti et nachos
Brak ocen
Crêpes aux épinards
1h 25min
Açaï bowl
25min
Sauce aux champignons
30min
Mini pains aux courgettes et au chocolat
1h 40min