Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 10 - 12 feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de tomates, coupées en dés (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 4087 kJ / 990 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 101 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 610 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon gravlax
60h 30min
Guacamole
5 Min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12 Std. 20 Min
Guacamole
5 Min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Ceviche de poisson
30 min
Sauce chimichurri
5 Min
Rouille
10 min
Ceviche de dorade
10 min
Sauce rouille
10 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Sauce tartare
10 min