Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets

Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets

4.0 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

La salade
  • 1000 g d'eau
  • 400 g de fèves surgelées
  • 400 g de haricots verts frais
  • 50 g de noisettes décortiquées
La sauce tahin et les œufs mollets
  • 100 g de skyr
  • le jus d'un citron jaune
  • 4 c. à soupe d'eau et un peu pour la cuisson des œufs
  • du sel
  • 50 g de tahini
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 4 œufs

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 135.5 mg
Białko 22.2 g
Kalorie 1555.3 kJ / 371.7 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 12.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 35.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...