Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 fruits de la Passion, la chair seulement
- 90 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 165 g de sucre de canne
- 75 g de farine de blé
- 4 œufs, légèrement battus
- 125 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3372 kJ / 806 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Gâteaux de semoule aux raisins
5 Std. 15 Min
Pudding de pain aux fruits rouges
Brak ocen
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Far aux pruneaux
1h 35min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 Std.
Crème onctueuse maïs, vanille, orange et popcorn
25min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50min
Crème au chocolat à la crème de coco
2 godz. 35 min
Kouign-amann
4 godz.
Riz au lait crémeux
1 godz. 15 min
Quindim (flan coco brésilien)
3h
Far breton aux pruneaux
1 godz.