Fontainebleau et coulis de fraises

Fontainebleau et coulis de fraises

4.5 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Les fontainebleaux
  • 400 g de faisselle
  • 350 g de crème liquide entière bien froide
Le coulis
  • 300 g de fraises en morceaux
  • 75 g de sucre en poudre
  • 50 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 457 kcal / 1912 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...