Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Porridge au coulis de fraises
20 min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 godz. 30 min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3hod. 35min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Sundae au coulis de fruits rouges
13hod.
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3j 30 menit
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min