Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
coconut oil30 g
-
red peppers cut in 2 pieces80 g
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
tomato purée20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cannellini beans, tinned drained and rinsed400 g
-
creamed coconut50 g
-
water400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Curried Sweet Potato Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min