Urządzenia i Akcesoria
Double Pea and Chorizo Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
split peas dried120 g
-
fresh mint leaves5 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil15 g
-
paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
water1250 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas200 g
-
chorizo cut in pieces (0.5 cm)175 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.6 g
Kalorie
1056 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Mulligatawny Soup
35 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 godz.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min