Urządzenia i Akcesoria
Double Pea and Chorizo Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
split peas dried120 g
-
fresh mint leaves5 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil15 g
-
paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
water1250 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas200 g
-
chorizo cut in pieces (0.5 cm)175 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.6 g
Kalorie
1056 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Chicken Étouffée
45 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min