Root Vegetable Hotpot with Harissa

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.3 106 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    25 g
  • onions quartered
    80 g
  • fresh thyme leaves only
    ½ Tbsp
  • harissa paste to taste
    1 - 2 tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
    600 g
  • water
    400 g
  • tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)
    240 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 185 kcal / 774 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 24.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...