Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Vegetables
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Béchamel
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
wholegrain mustard (opcjonalnie)1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼
-
ground black pepper or to taste¼
-
milk550 g
-
smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.2 g
Kalorie
1329 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Kedgeree
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Creamed Cod
45 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min