Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Vegetables
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Béchamel
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
wholegrain mustard (opcjonalnie)1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼
-
ground black pepper or to taste¼
-
milk550 g
-
smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.2 g
Kalorie
1329 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Kedgeree
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Creamed Cod
45 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.