Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gram
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Brandy Butter
10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Beetroot Houmous
15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min