Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 8 chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 100 - 120 g carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)
-
1
Tbsp 00 flour
lub plain flour - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 450 g water, just boiled
- 150 g dry white wine
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g couscous
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1868 kJ / 444 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
Alternatywne przepisy
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Garam Masala
50min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken Korma
40 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken Tagine
25min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min