Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Chicken with rice
1h
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Orange Sponge
2h
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5min
Seafood panzanella
1h