Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Seafood Quesadillas
2 godz.
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Polenta Cake
1 godz.
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Peach and Lavender Tartlets
40 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min