Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Creamed spinach
15 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min