Urządzenia i Akcesoria
Vegan Burgers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
10 portions
Składniki
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
83.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Vegan Bolognese
50 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Nut bolognese
35 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Nasi Goreng Kampung
40 min