Urządzenia i Akcesoria
Vegan Burgers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
10 portions
Składniki
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
83.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemonade
5 min
Indonesian green spice paste
40 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min