Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with white wine mushroom sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
stale white bread80 g
-
onion½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
mixed herbs, dried1 tsp
-
olive oil20 g
-
beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
egg1
-
milk20 g
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
White wine mushroom sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
dry white wine60 g
-
cornstarch1 tbsp
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
button mushrooms fresh, cut into thin slices200 g
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.2 g
Kalorie
2238 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pork meatballs with couscous
50 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Pork Pilaf
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Salmon burgers
25 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.