![Meatballs with white wine mushroom sauce Meatballs with white wine mushroom sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4A589DF-4A00-4B70-95F1-809E0C5DC0F3/Derivates/C0CCD0BD-79E4-4E8D-9421-C9540AC1771C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 80 g stale white bread
- ½ onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp mixed herbs, dried
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g milk
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g button mushrooms, fresh, cut into thin slices
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 200 g cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Białko
- 36.2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Fast meat bread
55 min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Potato goulash
1h
Creamy mustard chicken stew
40min