Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes cut into slices (0,5 cm)150 g
-
spring onions cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish30 g
-
mixed peppers (e.g. red, yellow and green), cut into pieces (1-2 cm)300 g
-
water1200 g
-
fine salt1 pinch
-
pasta, type conchiglie or other short, dried pasta320 g
-
mozzarella balls150 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.6 g
Kalorie
2290 kJ /
547 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Tofu stew
30 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Tomato Rice
30 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Beef burgers with cheese filling
40 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min