Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
254.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Asian Chicken Noodle Soup
Brak ocen
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Hash Browns
20 min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 godz. 20 min
Essence of Tomato Water Shots
24 godz. 15 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Amaretto Sour (Metric)
10 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Neapolitan Pizza
9 godz.