Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de poireaux, en rondelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de crème de soja
- 4 fromages de chèvre frais, type rocamadour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1733 kJ / 417 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Pancakes aux épinards
30 min
Röstis de carottes et pommes de terre
40 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Dip aux haricots verts
50min
Brownie sirop d'agave et noix
55min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1h
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55min