Fondue de poireaux au chèvre
TM6 TM5 TM31

Fondue de poireaux au chèvre

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 1000 g de poireaux, en rondelles
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 80 g de crème de soja
  • 4 fromages de chèvre frais, type rocamadour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1733 kJ / 417 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
31 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy