
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410 kcal / 1697 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Węglowodany
- 10 g