
Wersje kompatybilne
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'aubergines détaillées en cubes (1-2 cm)
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 1 camembert coupé en tranches fines
- 400 g de pâte feuilletée maison
- farine de blé pour le plan de travail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 163.8 kcal / 685.4 kJ
- Białko
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Sód
- 96.4 mg