Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard

Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard

4.7 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
35 pièces

Składniki

  • 190 g de farine de blé
  • 40 g de parmesan râpé
  • quelques branches de thym frais romarin ou origan, effeuillées, et 2 branches pour la finition
  • 75 g de beurre doux froid, en cubes
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 550 g d'eau
  • 60 g de raisins secs blonds
  • ½ courge butternut en dés
  • 120 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de cannelle en poudre
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 12 tranches de magret de canard fumé coupées en deux

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 73 kcal / 305 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...