
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de curry en poudre breton
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 70 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de maquereaux fumés au poivre, sans la peau
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 486 kcal / 2016 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Węglowodany
- 3 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Sód
- 690 mg