Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- du sel
- 200 g d'asperges
- 2 œufs durs, écalés
- 200 g de mascarpone
- 1 pincée de piment d'Espelette
- du poivre moulu
- 3 brins de menthe fraîche, ciselés
- 1 c. à café de graines de pavot
- 6 filets d'huile d'olive, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 827 kJ / 169 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12u. 15min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 Std. 10 Min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2j 15 menit
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Verrines printanières
25 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45 min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min