Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- du sel
- 200 g d'asperges
- 2 œufs durs, écalés
- 200 g de mascarpone
- 1 pincée de piment d'Espelette
- du poivre moulu
- 3 brins de menthe fraîche, ciselés
- 1 c. à café de graines de pavot
- 6 filets d'huile d'olive, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 827 kJ / 169 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Verrine aux trois poivrons
55 dk
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12sa 15 dk
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Verrines printanières
25 dk
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min